Een vaste telefoon koppelen aan mobiel

SEO in Haarlem de juiste keuze vinden
March 13, 2019
Show all

Een vaste telefoon koppelen aan mobiel

Er zijn veel verschillende manieren om te ondernemen en er zijn net zoveel verschillende wensen en behoeftes als mensen. Het is dus van belang dat u weet wat voor u belangrijk is en hoe u dit voor elkaar kunt krijgen.


Voor veel bedrijven die door het hele land werkzaam zijn is het hebben van een lokaal nummer niet zo handig. Klanten van buiten de regio kunnen worden afgeschrikt en het is geen representatieve informatie.


Hoe werkt het?

U kunt in dat geval kiezen voor een 0800-nummer. Zo weten (toekomstige) klanten dat uw bedrijf niet gebonden is aan een specifieke regio. Daarnaast kunt u uw klanten gratis laten bellen als zij vragen hebben over uw diensten of producten.


Bij de Belfabriek kunt u volledig online een 0800-nummer uitzoeken. Wellicht heeft u een specifiek nummer in gedachten of wilt u graag een nummer dat makkelijk te onthouden is. U kunt dit nummer in 3 stappen aanvragen waarna u een bevestiging per mail ontvangt. Na drie tot vier weken is het nummer actief en kunt u het op uw website vermelden.

Tip: VoIP Telecom voor MKB: wat is er zoal mogelijk?


Een 0800-nummer koppelen aan mobiel

Via ons platform kunt u vervolgens dit 0800-nummer koppelen aan een mobiel nummer. U hoeft dus geen extra zaken aan te schaffen, maar kunt gewoon gebruik maken van de mobiele telefoon(s) die u al heeft. Op die manier kunt u altijd en overal de inkomende gesprekken beantwoorden. Zowel bij thuiswerken als het werken op locatie bent u gemakkelijk bereikbaar voor uw klanten.


Afhankelijk van uw behoeftes kunt u een welkomstboodschap laten afspelen als de klant belt of het gesprek opnemen als u het later terug wilt kunnen luisteren. Dit kan handig zijn om de gemaakte afspraken op papier te zetten, bijvoorbeeld als u een offerte wilt uitbrengen. Al deze opties zijn gratis en beschikbaar via ons platform.


Conclusie

Als u een landelijk opererend bedrijf heeft kan het handig zijn om een 0800-nummer op uw website te hebben zodat mensen niet afgeschrikt worden doordat uw bedrijf aan de andere kant van het land zit. Daarnaast kunt u uw klanten zo aanbieden om gratis telefonisch contact met u op te laten nemen.

Uitgelicht: VOIP doorschakelen: altijd bereikbaar blijven U kunt via ons platform het 0800-nummer door laten schakelen naar elk telefoonnummer dat u wilt, ook naar uw mobiele nummer. Op die manier bent u altijd bereikbaar voor uw klanten. Zoek daarom nu een 0800-nummer dat bij u past uit op onze website of bel voor advies en overleg met een virtueel kopje koffie!

Comments are closed.