onze diensten

Onze diensten

Wij staan klaar voor u
met al uw vragen als het gaat over mobiele telefoons

Informatie over mobiele telefoons

Wij geven u op professionelen wijze advies naar wat voor mobiel u opzoek bent en geven u daarbij de benodigde informatie die u kunt gebruiken.

Of het nou software is of u zoekt naar een bepaalde soort type wij helpen u uit. Met het beste team zorgen wij ervoor dat u zich op uw gemak voelt wanneer er een nieuwe mobiel gehaald moet worden. Wij zetten alle feitjes op een rijtje en zorgen hier bij dat u content krijgt waar u echt naar op zoek bent ..

.


See projects
Onze klanten service

Geen zin om het huis uit te gaan? wij helpen u graag online via onze klanten service kunt u uw vragen kwijt bij 1 van onze medewerkers.

Verder geven we ook advies online over verschillende modellen en hoe u ze moet installeren. U kunt op verschillende manieren contact met ons opzoeken, via het contact formulier of u kunt ons bellen.

See projects


Gadgets voor uw mobiel

Verder hebben wij ook nog handige gadgets voor uw mobielie telefoon, zoals hoesjes in verschillende maten en kleuren, softcas en hardcase. Ook verkopen wij opladers voor android telefoons en voor iphone's los. Bent u vaak in de auto? geen probleem met onze car kit kunt u handsfree bellen en u krijgt er ook een adapter bij zodat u uw mobiel kan opladen in de auto.

.

terug naar beginpagina